PERSONLIG MANDALA

Få din egen Personliga Mandala - som stöd & vägledning i livet
Personlig Mandala kan du använda på följande sätt:
- i din personliga utveckling

- i din relation vid att få en par-mandala
- vid födelsedagar och övergånger i livet 
- till ett barn/barnbarn

Mandala är en andlig och rituell symbol, ordet är sanskrit som fritt översatt betyder ”cirkel” eller ”centrum”. Mandalan representerar helheten och kan ses som en karta eller andlig bild över "den universiella ordning".

Mandalan visar på vårt förhållande till det oändliga, världen som sträcker sig både inom oss och långt utanför våra kroppar och sinnen.
Mandala är en struktur som är organiserad och förenad runt en kärna. Det ett cirkelformat avtryck med en mittpunkt - ett center som håller och visar på de oändliga cirkelmönster och andra symmetriska mönster som vi kan se överallt i naturen: i kärnan av kroppens celler, i den orörda utformningen av en snöflinga, solen, månen och jorden, samt i den cirkulära rytm i årstider och även i andningen. Den visar även på cirklar av vänner, familj och gemenskap. Ett mikrokosmos i ett makrokosmos där allt återkommer i det lilla såväl som i det stora.

Vad är syftet med en personlig mandala?
Jag erbjuder mandala-skapandet för det har en meditativ effekt och är ett kraftfullt symbol som du kan använda för att blomstra, omfamna alla dina sidor och våga vara du ännu mer. Jag har själv använt mandalans budskap som redskap i personlig utveckling i många år.
Den personliga mandala jag ritar till dig kommer vara en reflektion av där du är, dina potential, livskraft och en universiell kärlek som finns i naturen och i oss alla. Mandalan är vacker att titta på och dess symboler kommer påminna dig om lugn, klarhet och din inre styrka & visdom. Mandalaen är full med symboler och olika nivå som på mystisk vis flätar in sig i varandra. 

Hur får du din egen mandala?
1) Du kontaktar mig och beställer din mandala
2) Du får via mejl några korta men djupa frågor, där du skickar svaren tillbaka till mig. Här kan du också komma med önskemål kring symboler och mandalaens utformning om du vill. Man jobbar lite olike med frågorna beroende på om mandalaen är till dig själv, till en annan eller för er i en relation.
3) Jag skapar din mandala i en meditativ process vid hjälp av dina svar samt min kunskap inom psykologi och andlighet. Mandalan "har sitt eget liv" och kommer fram vid hjälp av att vi båda lyssnar inåt och "tillåter" att den skapas. Du öppnar för skapandet genom svaren på de frågor du fått av mig och jag öppnar mig för mandalan med att lyssna noga till dina svar och skapa utifrån meditativ-kreativitet. Mandalaen är i svart/vit och ritat på tjockt kvalitetspapper. Den är ca A4 storlek. Den kan vara med eller utan ord.
4) Du hämtar din mandala eller jag skickar den till dig på posten. Tillsammans med mandalaen får du några konkreta övningar/fokuspunkter gjort specifikt till dig, samt en utförlig beskrivning av alla symbolen. 

Vad kostar en Personlig Mandala?
Din mandala koster den mellan 1250  sek (plus eventuell porto). 

Här under kan du se lite olika exempel på Personliga Mandalaer: