PERSONLIG MANDALA

Få din egen Personliga Mandala - som stöd & vägledning i livet
Personlig Mandala kan du använda på följande sätt:
- i din personliga utveckling

- i din relation vid att få en par-mandala
- att ge vid födelsedagar och övergånger i livet som bröllop, konfirmation, nyorientering mm.
- att ge till ett barn/barnbarn eller till en god vän

Mandala är en andlig och rituell symbol, ordet är sanskrit som fritt översatt betyder ”cirkel” eller ”centrum”. Mandalan representerar helheten och kan ses som en karta eller andlig bild över "den universella ordning".

Mandalan visar på vårt förhållande till det oändliga, världen som sträcker sig både inom oss och långt utanför våra kroppar och sinnen.
Mandala är en struktur som är organiserad och förenad runt en kärna. Det ett cirkelformat avtryck med en mittpunkt - ett center som håller och visar på de oändliga cirkelmönster och andra symmetriska mönster som vi kan se överallt i naturen: i kärnan av kroppens celler, i den orörda utformningen av en snöflinga, solen, månen och jorden, samt i den cirkulära rytm i årstider och även i andningen. Den visar även på cirklar av vänner, familj och gemenskap. Ett mikrokosmos i ett makrokosmos där allt återkommer i det lilla såväl som i det stora.

Vad är syftet med en personlig mandala?
Jag erbjuder mandala-skapandet för det har en meditativ effekt och är ett kraftfullt symbol som du kan använda för att blomstra, omfamna alla dina sidor och våga vara du ännu mer. Jag har själv använt mandalans budskap som redskap i personlig utveckling i många år.
Den personliga mandala jag ritar till dig kommer vara en reflektion av där du är, dina potential, livskraft och en universell kärlek som finns i naturen och i oss alla. Mandalan är vacker att titta på och dess symboler kommer påminna dig om lugn, klarhet och din inre styrka & visdom. Mandalan är full med symboler och olika nivå som på mystisk vis flätar in sig i varandra. 

Hur får du din egen mandala?
1) Du kontaktar mig och beställer din mandala
2) Du får via mejl några korta men djupa frågor, där du skickar svaren tillbaka till mig. Här kan du också komma med önskemål kring symboler och mandalaens utformning om du vill. Man jobbar lite olike med frågorna beroende på om mandalan är till dig själv, till en annan eller för er i en relation.
3) Jag skapar din mandala i en meditativ process vid hjälp av dina svar samt min kunskap inom psykologi och andlighet. Mandalan "har sitt eget liv" och kommer fram vid hjälp av att vi båda lyssnar inåt och "tillåter" att den skapas. Du öppnar för skapandet genom svaren på de frågor du fått av mig och jag öppnar mig för mandalan med att lyssna noga till dina svar och skapa utifrån meditativ-kreativitet. Mandalan är i svart/vit och ritat på tjockt kvalitetspapper. Den är ca A4 storlek. Den kan vara med eller utan ord.
4) Du hämtar din mandala eller jag skickar den till dig på posten. Tillsammans med mandalan får du några konkreta övningar och beskrivningar gjort specifikt till dig, samt en utförlig tolkning av alla symbolen. 

Vad kostar en Personlig Mandala?
Din mandala koster 2450  sek (plus eventuell porto). Har du ont om pengar finns det 450 kr rabatt till studerande/sjukskrivna/pensionärer. 

Här under kan du se lite olika exempel på Personliga Mandala; som supplement till mandalan får man även en djup beskrivning av allt man ser i cirkeln och förslag till fokus/meditationer/övningar. 

Exempel på en del av beskrivningen till mandalan:

"I botten av trädets stam ser du dig själv stå längst framme – bakom dig finns de generationer som gått innan dig. Din släkt. Långt tillbaka. De som har varit med att skapa vägen för dig (på många olika nivåer). De är förutsättningen för att du finns i dag. Det finns en samhörighet på detta själsliga plan.
Du kan också se alla personerna som olike versioner av dig själv – både nu och i det förflutna. Alla sidor har varit nödvändiga under den tiden de har funnits – för att du har kunnat bli den du är i dag.  Känn att du har ett stöd i ryggen när du nu som vuxen står i svåra situationer där du verkligen önskar visa världen vem du är"

Från en farmor som gav mandala till sina barnbarn:

"Jag beställde personliga mandalas som en gåva till mina två älskade barnbarn, det blev också en gåva till föräldrarna. Frågorna jag fick att svara på innan Carmen började kändes rätt och de gav mig möjlighet att verkligen känna in min kärlek och min önskan till mina barnbarn och att fundera på djupet över deras olika personligheter. Jag är så nöjd med resultatet, otroligt vackra och personliga. Även brevet där mandalaerna beskrivas är så fint och det uppskattades mkt av min son och min svärdotter.
Dessa tavlor kommer följa mina älsklingar hela livet <3
Den bästa present jag gett"

En mandala till min vuxna dotter...

"Carmen has made a wonderful and wise Mandala for my daughter - the answers to the personal questions are beautifully transformed and it is not only a life-tool but also a lovely work of art! 

Carmen even got some very beautiful messages into the mandala in french, which is my daughters first language. Thank you Carmen for the beautiful mandala which will stay with my daughter in her home "


Mandala som helande symbol

Lyssna på Podcast om Mandala med mig som gäst här